top of page

lør. 25. nov.

|

København

BDSM, the tantric way, goes primal

Vi i SoelHuhl er optaget af mørkets ligeværd med lyset. Og på hvordan vi forvalter mørke på en vis, så det leder til nydelse, integration og livskraft. For måden vi forvalter alt vi er, er afgørende. Vores vandring indi BDSM er her betydende, fordi den sætter en form omkring det formløse.

BDSM, the tantric way, goes primal
BDSM, the tantric way, goes primal

Tid og sted

25. nov. 2023, 11.00 – 26. nov. 2023, 16.00

København, Shetlandsgade 3, 2300 København, Danmark

Om eventet

Vi i SoelHuhl er optaget af mørkets ligeværd med lyset. Og på hvordan vi forvalter mørke på en vis, så det leder til nydelse, integration og livskraft.

For måden vi forvalter alt vi er, er afgørende. Vores vandring indi BDSM er her betydende, fordi den sætter en form omkring det formløse. Den afgrænser og italesætter, det der ellers kan flyde uhensigtsmæssige steder hen. Og der gøre ondt.

Vi bærer tantraens energetiske bevidsthed ind. Vandrer ned af den lodrette akse og møder dyret der. Hvilket nydelseslag ligger der i mødet mellem det dyriske og det menneskelige? Vores erfaring er, at der opstår der en frisættelse og overgivelse, der gør at vi kommer til os selv, steder vi ellers ikke har nogen steder at gå hen, med.

Det handler om at være kendt. På godt og ondt. For os selv, gennem andre. For i mødet med den anden, møder vi os selv. Vi indbyder til dette kropslaboratorium. Hvor vi holder og sætter grænsen. Vi arbejder kun med tøj på. Og har skarpe grænser for hvad der må berøres og hvad ikke.

Denne workshop er kropslig. Samtidig er den mindblowing. Og alt er en invitation. Over de to dage har du mulighed for, at flyde ind og ud af sanselag. Bevidsthedslag. Vi er nysgerrige på subspacets transcendens. Og på kontrol som en kunstart. Vi undersøger underkastelsens og dominansens natur. Vi leger med sensationsplay. Og lærer omkring stedet, hvor pain bliver til pleasure. Vi undersøger kropskontakt. Concent og vores ja og nej. Vi undersøger positioner. Alt med ligeværd.

Der er ikke krav om, at du kender hverken til tantra eller BDSM. Da vi går ud fra the beginners mind. Du skal dog have erfaring med kropspositive workshops med berøring.

Vi mødes lørdag kl. 11.00 og arbejder til 16.30. Derefter er der en halvanden times spisepause. Og så går vi over i templenight. Hvor du har mulighed for at komme som den smukkeste udgave af dig selv. Lak, joggingbukser læder, blonder… alt andet end helt nøgen. Templenight er en sensorisk, sensuel og sanselig rejse ind i nydelse. Hvor du bevæger dig mellem forskellige ting med andre. Eller blot beskuer verden foran dig. Vi slutter aftenen og går ud af døren, senest kl. 22.00.

Hvis I kommer som par, skal I være indstillet på, også at arbejde med andre. Ligeledes med samme køn. Fordi der bor uendelig healing. De større øvelser, kan du dog lave med egen partner. Vi passer godt på par.

Medbring frokost og aftensmad. En pude at sidde på samt et tæppe og vand på flaske. Vi har kaffe, te og snacks til dagene.

Weekenden koster 900 kr. hvis du melder dig til inden den 1. november. Derefter 950 kr. Par kan tilmelde sig for en samlet pris på 1800 kr. Husk at oplyse begge navne ved tilmelding.

Weekenden forløber hos Conzentus lørdag den 25. november kl. 11.00-22.00 og søndag den 26. november kl. 11.00-16.00. Opgang af jerntrappen lige ved siden af Lidl indgang.

Du kan tilmelde dig via dette link: https://hljuhl.safeticket.dk/primal

I kærlighed, kraft og mildhed

Annesophia og Lars

SoelJuhl.dk

Det med småt:

Vi er Annesophia Soelberg og Lars Juhl. Til sammen udgør vi SoelJuhl.dk

Vores udgangspunkt er en lang personlig erfaring, og stærk faglighed, i det tantriske, sexologiske, psykologiske og kropslige. Vi er funderet i det rituelle og sindstranscenderende.

Det betyder, at vi skaber sammenhængende krops- og sindsbevægelser, der åbner ind i dybere lag. Altid med en rød tråd, så tanken stilner, da den forstår.

Omdrejningspunktet for alt vi gør, er at genskabe helheden. På godt og ondt. Det betyder, at vi er optaget af, hvordan vi kan integrere vores personlige, kulturelle, transgenerationelle og kollektive skygger. Uden at disse gør skade. Vi tror på, at vi er blevet så fragmenterede, i krop, sind og tanke, at vi ikke længere er i trivsel. Det vil vi gerne ændre på.

Vores workshops er derfor ikke altid bløde og søde. Men har kant, er primale og instinktfunderede. Altid med stor bevidsthed, grænsesætning samt funderet i et stor kærlighedsfelt.

Vi ved hvad vi gør. Og hvorfor vi gør det. Det vil være tydeligt for dig.

I kærlighed, kraft og mildhed

Annesophia og Lars

Del dette event

bottom of page