top of page

ons. 30. aug.

|

Shetlandsgade 3, 1 sal

Fjerde samling: Livmodervisdom

Denne aften er for både kvinder og mænd. Fordi en mand skal stå stærkt i sin feminine essens, sideløbende med sin maskuline, for at kunne transformere de følelser der vil opstå i en mand, i mødet med en kvinde. En kvinde skal rumme det maskuline, for at hendes intuitive kraft, kan omsættes i verden.

Fjerde samling: Livmodervisdom
Fjerde samling: Livmodervisdom

Tid og sted

30. aug. 2023, 19.00 – 22.00

Shetlandsgade 3, 1 sal, Shetlandsgade 3, 1 sal, 2300 København, Danmark

Om eventet

Når kvinden står i en instinktiv kontakt til hendes livmoder, står hun i intuitionens felt, hvor der kun er en vej. Fordi der ingen tvivl er. Der kender hun sandheden, fordi den ligger i hendes krop. En kvinde vil der vide, at der findes lige så mange sandheder, som der findes kvindekroppe. Der vil der ingen konkurrence være. Ingen krig om ret og vrang. Blot liv og død, i en evig spiralbevægelse.

Når kvinden står i hendes livmodervisdom, kender hun sit værd. Sin kraft og sin sårbarhed. Hun er koblet til det store kredsløb, hvor alt er forbundet. Intet spildt, intet tabt.

Det er ganske simpelt: Livmoderen ved, hvad der er brug for.

Denne aften er for både kvinder og mænd. Fordi en mand skal stå stærkt i sin feminine essens, sideløbende med sin maskuline, for at kunne transformere de følelser der vil opstå i en mand, i mødet med en kvinde. En kvinde skal rumme det maskuline, det formende princip, for at hendes intuitive kraft, kan omsættes i verden. Når vi passerer de 30 på går der en udviklingsrejse hen mod det dobbeltkønnede. Det maskuline træder frem i kvinden. Og det feminine i manden, vågner og rejser sig.

Denne aften er helliget det feminine. I manden og i kvinden, så vi går ind i en fælles rejse mod at møde denne feminine visdomsintuition med ærbødighed og glæde. Det bliver en aften, hvor sårbarheden vil være vores største styrke. Hvor manden får lov at mærke, hvilken kraft der ligger i kvindens mest skrøbelige del. Denne erkendelse kan åbne manden. Så han for alvor kan tage imod den kærlighed, der ligger i det feminine. Uden at føle sig svag.

Desværre er rigtigt mange kvinder blevet maskuliniseret og har mistet kontakten til deres feminine visdom. Denne aften inviterer ind i, at kvinder træder ind i deres hellige feminine. Og møder manden der. Uden at føle sig svag.

Vi arbejder kun med tøj på, på tværs af køn og har altid fokus på etiske rammer. Du kan læse om vores etiske rammer på soeljuhl(.dk) – uden parenteser.

Der er plads til 20 på aftenen. Denne koster 250 kr., dog 200 kr., hvis du er i økonomisk nød. Billetten kan refunderes op til to dage før workshoppen.

Fjerde samling starter kl. 19.00, hvor dørene åbnes en halv time før. Medbring gerne yogamåtte og pude/tæppe. Det er vigtigt at du har tøj på du kan bevæge dig i. Samt en vandflaske. For det bliver en varm aften.

Tilmeldingslink: https://hljuhl.safeticket.dk/90331/Livmodervisdom

Del dette event

bottom of page