top of page

ons. 05. jul.

|

København

Første samling: From pain to pleasure

Denne aften åbner vi for at undersøge ubehag. Og undersøge hvilke bevægelser vi kan lave inden i os selv, så ubehaget og behaget, bliver oprigtig ligeværdige. For vi ved, at kongevejen til den oprigtige nydelse. Glæden. Den der kommer indefra og ikke er betinget af, at det ydre er rigtigt.

Første samling: From pain to pleasure
Første samling: From pain to pleasure

Tid og sted

05. jul. 2023, 19.00 – 22.00

København, Shetlandsgade 3, 2300 København, Danmark

Om eventet

Gratis da vi hylder vores nye begyndelse og de nye lokaler i ConZenTus. Der vil være fotograf til stede, men man kan frabede sig at være med på fotos. Alle fotos er uden ansigt.

Det tantriske felt er ofte funderet i jagten på det behagelige, det lækre, det rare, det tændende. Ligesom vores kærlighedslængsler ofte også er.

I SoelJuhl er vi er ikke dualistisk funderet, hvilket betyder at vi tror på, at alt det gode er ligeværdigt til alt det svære. Vi er fokuseret på en livslang sinds- og kropstræning hen mod at udvikle evnen til at rumme og favne livet. Både når det er alle de gode ting. Men også alle de svære og ubehagelige. Vi ved så også, at det netop er noget der skal trænes, da tanken helt af sig selv vil dømme ubehag som uønsket og lægge afstand til denne. Problemet er, at des mere afstand vi lægger til ubehaget, des mere trænger det sig på og larmer. Og des mere mister vi kontakten ind i os selv. Og derved den anden. Vi lægger afstand til den anden, fordi smerten vågner i mødet med den anden.

Vores fokus ligger på kontakt. Kontakttræning ind i det der er. Hvor det dybeste kærlighedsmøde er ubetinget. Men ikke grænseløst. Rigtigt mange kærlighedsmøder, både til os selv og til andre, er betingede. Den anden skal røre os på den rigtige måde. Gaven skal være den rigtige. Opvaskemaskinen skal fyldes rigtigt. Ordene skal falde rigtigt. Og tiden skal være rigtig.

Virkeligheden er dog, at ethvert dybere møde vil kaste skuffelse, forkerthed, ubehag og smerte af sig. Når vi kan tage imod disse svære sansninger i os selv, læne os ind i dem og møde dem. Kommer vi ind i en dybere kontakt med både os selv. Og med den anden.

At påtage sig ansvaret for eget indre ubehag er at træde ud af skyld, skam og skuffelse. Vi træder der ind i feltet af ansvar og konsekvens. Der er det ikke den andens skyld, at vi smerter og vi er ikke ofre for, at andre er forkerte. Eller peger det forkerte mod os selv, med evig skyld og skam til følge. Her taler vi selvfølgelig ikke om den smerte der opstår i mødet med krænkende mennesker, men om den helt naturlige relationelle smerte, der vil opstå i dybere møder med andre.

Denne aften åbner vi for at undersøge ubehag. Og undersøge hvilke bevægelser vi kan lave inden i os selv, så ubehaget og behaget, bliver oprigtig ligeværdige.

For vi ved, at kongevejen til den oprigtige nydelse. Glæden. Den der kommer indefra og ikke er betinget af, at det ydre er rigtigt. Den opstår spontant og naturligt, når vi kan møde alt der er i os, ligeværdigt.

From pain to pleasure er en kropslig og sindslig rejse ind i, at møde det der er. Du vil møde dig selv sammen med andre. Der vil være en del impact play, altså kropslig berøring og påvirkning. For det er gennem kroppen vi kan vække lagene. Vi arbejder kun med tøj på, på tværs af køn og har altid fokus på etiske rammer. Du kan læse om vores etiske rammer på soeljuhl.dk - vi har også fået nyhedsbrev, så tilmeld dig endelig. Der kommer nyhedsbrev en gang om måneden.

Vi mødes hos ConZenTus, hvor dørene åbnes 18:30. Medbring gerne yogamåtte og pude/tæppe. Det er vigtigt at du har tøj på du kan bevæge dig i. Samt en vandflaske. For det bliver en varm aften.

Tilmelding her: https://hljuhl.safeticket.dk/90290/From_pain_to_pleasure#

Hvis du melder fra, så giv endelig besked, så vi kan give pladsen til en anden. Der er plads til 20.

Det med småt:

Vi er Annesophia Soelberg og Lars Juhl. Til sammen udgør vi SoelJuhl(.dk) – uden parenteser.

I efteråret 2023 åbner vi feltet for vores lidt større workshops. Grundet livet og sygdom, har vi været på pause. Men kommer endnu stærkere tilbage.

Vores udgangspunkt er en lang personlig erfaring, og stærk faglighed, i det tantriske, sexologiske, psykologiske og kropslige. Vi er funderet i det rituelle og sindstranscenderende. Det betyder, at vi skaber sammenhængende krops- og sindsbevægelser, der åbner ind i dybere lag. Altid med en rød tråd, så tanken stilner, da den forstår.

I

nden efterårets komme vil vi gerne introducere os til verden via fire sommeraftensworkshops, hvor du kan erfare på krop og sind, hvordan vi arbejder. I disse aftener åbner vi op for de emner, som vi vil gå i dybden med senere. Annesophia har også sine film introer, hvor du kan høre om emnerne.

Omdrejningspunktet for alt vi gør, er at genskabe helheden. På godt og ondt. Det betyder, at vi er optaget af, hvordan vi kan integrere vores personlige, kulturelle, transgenerationelle og kollektive skygger. Uden at disse gør skade. Vi tror på, at vi er blevet så fragmenterede, i krop, sind og tanke, at vi ikke længere er i trivsel. Det vil vi gerne ændre på.

Vores workshops er derfor ikke altid bløde og søde. Men har kant, er primale og instinktfunderede. Altid med stor bevidsthed, grænsesætning samt funderet i et stor kærlighedsfelt.

Vi ved hvad vi gør. Og hvorfor vi gør det. Det vil være tydeligt for dig.

I kærlighed, kraft og mildhed

Lars og Annesophia

Del dette event

bottom of page