top of page

lør. 24. jun.

|

Frederiksberg

Healing of the sacred feminine gennem Venus/Afrodites kraft

Denne dag er viet til kvindekroppen. Vi går ind i det sårbare, inderlige, nænsomme og blødeste. Og healer kroppe. Vi bevæger os tilbage til hulerne. Hvor kvindekroppe var ligeværdige. Før konkurrencens og mistroens tidsalder. Der forbinder vi os dybt til det oprindelige feminine. Der hvor skønheden

Healing of the sacred feminine gennem Venus/Afrodites kraft
Healing of the sacred feminine gennem Venus/Afrodites kraft

Tid og sted

24. jun. 2023, 13.00 – 17.00

Frederiksberg, Bülowsvej 10, 1870 Frederiksberg, Danmark

Om eventet

Kvinder healer kvinder. Healer kropsskam, så kropssorgen får plads. For bag denne skam og denne sorg, ligger nydelsen ved egen krop. En nydelse der ikke er betinget af noget ydre, men som løber stærkt i kroppen. Blot fordi den er. Hengivelse og nydelse er den stærkeste feminine superkraft. Og derfor undertrykt gennem æoners påført, og internaliseret, kropsskam.

Denne dag er viet til kvindekroppen. Vi går ind i det sårbare, inderlige, nænsomme og blødeste. Og healer kroppe. Vi bevæger os tilbage til hulerne. Hvor kvindekroppe var ligeværdige. Før konkurrencens og mistroens tidsalder. Der forbinder vi os dybt til det oprindelige feminine. Der hvor skønheden blot er givet. Ubetinget.

Afrodites moder var havet. Havet er ubetinget. Det favner en død skarv og en nøgen kvinde ligeværdigt. Det flyder med livet. Stille og kraftfuldt. Bærer livet. Dagen er givet til vandets kraft. Yoni steam. Blomstervand, duftende olier. Nærende drikke. Hvor Lotus folder sig ud i vandets varme. Vi vil vitalisere vores ovariecirkulering, uanset om du har et fysisk ovarie eller ej.

Afrodite kan forføre det maskuline. Men rækker endnu dybere ind, hvor det står til rådighed, for dyb feminin renselse og healing. Hvo den ubetingede kærlighed rækker lige så dybt ind i kvindens krop, som ud i verden. Der er den ubetingede kærlighed til en mand, ikke grænseløs. Men rummelig.

Fordi en kvinde, der står i et kærlighedsforhold til sig selv. Gennem sin krop, vil udtrykke sunde grænser og behov, fra et blødt sted i sig selv. Hvor hun står uendeligt kraftfuldt. Hendes gang på jord ændres der. Hun bærer sig med værdighed, klarhed og skønhed. Der kommer inde fra.

Der passer en kvinde på sig selv. Sin krop, sin sjæl og sine tanker. Fordi hun er uendelig værdifuld i sig selv. Denne rejse ind i den dybeste selvkærlighed, faciliterer stærkest sammen med andre kvinder. Der vil jeg gerne invitere dig hen. Mærke, at du er kærlighed. The diffence between to be love. And be loved.

Vi er sammen fire timer, hvor vi går ind i nøgenheden sammen. Det bliver en dag, hvor vi ærer vores køn og kroppe. Gennem at give hinanden hellige bade, fletter blomster i hår, berører. Ser. Klæder hinanden nøgne. Du vil blive favnet. Smurt i hellige olier. Trommen vil lyde og dansen vil trække.

Dette er en invitation til et helligt kvinderum. Hvor kvinder står nøgne sammen. Og går ind i den inderligste sensuelle sanselige rejse sammen. Der er ingen sexuelle tangenter, men vi trækker stærkt på eroskraften. Nydelsen ved egen krop. Du kommer til at modtage og give kærtegn. Du kommer til at blive berørt, på omsorg og blive passet uendeligt på.

Vi træder ind i de mildeste smukkeste kraftlag sammen. Og du vil gå der fra med en anden gang på jord. Vi genskaber gudindetemplerne. For en dag. Hvor kvinder bader kvinder. Renser, healer og elsker. Kvinder. Seancen hører ind under rituel tantra, hvor vi sammen gennemføre et ritual, orkestreret af facilitatorene. At deltage i et sådant ritual forudsætter, af man er afklaret med nøgenhed, berøring og samskabelsesprocessen. Alle har sit formål og sin plads i ritualets cirkel.

Du bedes medbringe noget, som du ønsker fyldt med kærlighed til dig selv. Som du tager med hjem bagefter. Det kunne være en fjer, et smykke eller en krystal. Vi skaber sammen et smukt alter, for kærlighed til det feminine.

Vi klæder dig af, når du kommer. Men hav en sarong med, til mellem nøgenhed. Samt et tæppe, evt. meditationspude samt et lagen og to håndklæder. Omkring dufte, er der forskel på ritualet i Århus og København. Det i Århus er duftfrie, hvor det i København vil indeholde dufte på dagen. Du får en lille pakke med hjem, til at nære din hellige kvindekraft. Samt en ovariemeditation på lydfil.

Der plads til 12 kvinder på dagen. Vi er tre facilitatorer der støtter processen. Hele dagen inklusive snacks, cacao og hellige blomstervand, koster 550 kr. 400 kr. for personer i økonomisk nød. Hvis prisen er umulig for dig, så kontakt mig.

Vi starter kl. 13.00 og slutter kl. 17.00. Vi mødes Den lille musikskole, Bulowsvej 10, 1870 Frederiksberg. Dørene åbnes en halv time før.

Tilmelding via mail på psykodynamikken@gmail.com

I kærlighed

Annesophia Anarose

Del dette event

bottom of page