top of page

søn. 17. sep.

|

Skødstrup

Healing of the sacret feminie gennem Afrodite/Venuskraften

Denne dag er viet til kvindekroppen. Vi går ind i det sårbare, inderlige, nænsomme og blødeste. Og healer kroppe. Vi bevæger os tilbage til hulerne. Hvor kvindekroppe var ligeværdige. Før konkurrencens og mistroens tidsalder. Der forbinder vi os dybt til det oprindelige feminine.

Healing of the sacret feminie gennem Afrodite/Venuskraften
Healing of the sacret feminie gennem Afrodite/Venuskraften

Tid og sted

17. sep. 2023, 12.00 – 16.00

Skødstrup, Bakketoften 24, 8541 Skødstrup, Danmark

Om eventet

Vi gentager denne smukke dag i Århus.

Kvinder healer kvinder. Healer kropsskam, så kropssorgen får plads. For bag denne skam og denne sorg, ligger nydelsen ved egen krop. En nydelse der ikke er betinget af noget ydre, men som løber stærkt i kroppen. Blot fordi den er. Hengivelse og nydelse er den stærkeste feminine superkraft. Og derfor undertrykt gennem æoners påført, og internaliseret, kropsskam.

Denne dag er viet til kvindekroppen. Vi går ind i det sårbare, inderlige, nænsomme og blødeste. Og healer kroppe. Vi bevæger os tilbage til hulerne. Hvor kvindekroppe var ligeværdige. Før konkurrencens og mistroens tidsalder. Der forbinder vi os dybt til det oprindelige feminine. Der hvor skønheden blot er givet. Ubetinget.

Venus/afrodis moder var havet. Havet er ubetinget. Det favner en død skarv og en nøgen kvinde ligeværdigt. Det flyder med livet. Stille og kraftfuldt. Bærer livet. Dagen er givet til vandets kraft. Yoni steam. Blomstervand, duftende olier. Nærende drikke. Hvor Lotus folder sig ud i vandets varme. Vi vil vitalisere vores ovariecirkulering, uanset om du har et fysisk ovarie eller ej.

Afrodite kan forføre det maskuline. Men rækker endnu dybere ind, hvor det står til rådighed, for dyb feminin renselse og healing. Hvo den ubetingede kærlighed rækker lige så dybt ind i kvindens krop, som ud i verden. Der er den ubetingede kærlighed til en mand, ikke grænseløs. Men rummelig. Fordi en kvinde, der står i et kærlighedsforhold til sig selv. Gennem sin krop, vil udtrykke sunde grænser og behov, fra et blødt sted i sig selv. Hvor hun står uendeligt kraftfuldt. Hendes gang på jord ændres der. Hun bærer sig med værdighed, klarhed og skønhed. Der kommer inde fra.

Der passer en kvinde på sig selv. Sin krop, sin sjæl og sine tanker. Fordi hun er uendelig værdifuld i sig selv. Denne rejse ind i den dybeste selvkærlighed, faciliterer stærkest sammen med andre kvinder. Der vil jeg gerne invitere dig hen. Mærke, at du er kærlighed. The diffence between to be love. And be loved.

Vi er sammen fire timer, hvor vi går ind i nøgenheden sammen. Det bliver en dag, hvor vi ærer vores køn og kroppe. Gennem at give hinanden hellige bade, berører. Ser. Klæder hinanden nøgne. Du vil blive favnet. Smurt i hellige olier.

Dette er en invitation til et helligt kvinderum. Hvor kvinder står nøgne sammen. Og går ind i den inderligste sensuelle sanselige rejse sammen. Der er ingen sexuelle tangenter, men vi trækker stærkt på eroskraften. Nydelsen ved egen krop. Du kommer til at modtage og give kærtegn. Du kommer til at blive berørt, på omsorg og blive passet uendeligt på.

Vi træder ind i de mildeste smukkeste kraftlag sammen. Og du vil gå der fra med en anden gang på jord. Vi genskaber gudindetemplerne. For en dag. Hvor kvinder bader kvinder. Renser, healer og elsker. Kvinder.

Seancen hører ind under rituel tantra, hvor vi sammen gennemføre et ritual, orkestreret af facilitatorene. At deltage i et sådant ritual forudsætter, af man er afklaret med nøgenhed, berøring og samskabelsesprocessen. Alle har sit formål og sin plads i ritualets cirkel.

Vi skaber sammen et smukt alter, for kærlighed til det feminine. Du bedes derfor medbringe noget, som du ønsker fyldt med kærlighed til dig selv, som du tager med hjem bagefter. Det kunne fx være en fjer, et smykke eller en krystal.

Vi klæder dig af, når du kommer. Men hav en sarong eller kimono med, til pauser mellem nøgenhed. Samt et tæppe, evt. meditationspude samt et lagen og to håndklæder.

Omkring dufte, er der forskel på ritualet i Århus og København. Det i Århus er duftfrie, hvor det i København vil indeholde dufte på dagen. Du får en lille pakke med hjem, til at nære din hellige kvindekraft. Samt en ovariemeditation på lydfil.

Der plads til 12 kvinder på dagen. Vi er tre facilitatorer der støtter processen.

Hele dagen inklusive snackhellige drikke og hellige blomstervand, koster 550 kr. 400 kr. for personer i økonomisk nød. Hvis prisen er umulig for dig, så kontakt mig.

Tilmelding: 

https://psykologannesoelberg.safeticket.dk/90485/Healing_of_the_sacret_feminie_gennem_Afrodite_Venuskraften#

I kærlighed Annesophia Anarose

Del dette event

bottom of page