top of page

tors. 06. apr.

|

Skødstrup

Heartfulawareness.dk påskeretreat

SoelJuhl drager sammen til Århus i Påsken og deltager på Heartfulawareness.dk påskeretreat. Fire dage med alskens tantriske workshops, hvor vi i SoelJuhl står for dem med tøj på, men hvor vi bevæger os ind i dybere eros-lag sammen. Du kan tilmelde dig her: https://heartfulawareness.dk/kalender/

Heartfulawareness.dk påskeretreat
Heartfulawareness.dk påskeretreat

Tid og sted

06. apr. 2023, 10.00 – 09. apr. 2023, 18.00

Skødstrup, Bakketoften 24, 8541 Skødstrup, Danmark

Om eventet

SoelJuhl drager sammen til Århus i Påsken, hvor vi deltager på Heartfulawareness.dk påskeretreat. Fire dage med alskens tantriske workshops, hvor vi i SoelJuhl står for dem med tøj på, men hvor vi bevæger os ind i dybere eros-lag sammen. Du kan tilmelde dig enkelte dage eller komme alle dage. Nedenunder kan du se, hvad vi står for i dagene og du kan se det fulde program på deres hjemmeside, der i kalenderen linker til begivenheden på Facebook. Vi anbefaler på det varmeste Susanne og Jørgen, hvis du vil ind i det nøgne tantraunivers og ligeledes deres hjertemøder.

https://heartfulawareness.dk/kalender/

Torsdag 6. april: kali og krigeren: I denne workshop går vi ind i ligeværdigheden mellem kvinde og mand. Vi går ned i de dybe kraftlag, hvor liv og død er ligeværdige. Hvor Skaberkraften og dødskraften står lige stærk, i både mand og kvinde. Når krigeren og kali mødes. Bliver lys og mørke et. Dualismen forstummer og der står blot den rene kraft tilbage. Kalikraften er nødvendig, for at brænde egoet væk. Krigen er nødvendig, for at holde kali, så hun kan folde sin mildhed ud. De er forudsætningen for hinanden og for, at det ikke er skyggesiderne af kali og krigeren, der raserer jord. I to timer vil gennem kropspraksisser og rituel energetisk tantra, går ind i de dybeste kraftlag af det feminine og maskuline. Vi arbejder kun med tøj på. Og processen facilteres og holdes hele vejen igennem.

Fredag 7. april: Lilliths dæmoner. Engang ejede kvinden sin sexualitet. Den stod så stærkt som den første mands. Adams. Det var tiden før skyld og skam. Tiden før kroppen blev frataget sine instinktlag. Vi vil gå tilbage i tiden. Kvinder og mænd. Og se på de lag af skyld og skam, der har lukket ned for det oprigtig frie kraftfulde sexuallag. For kroppen husker. Tiden før. Det lever i dunkle korridorer af underbevidstheden. Vi går ind i luder Madonna komplekset. Vi udfordrer den pæne pige og den gode mand. Vi ser på kontrol. Primal lag. Vi ser på mandens undertrykkelse af de brutale lag i sig selv. Og kvindens ditto. Alt med styring, fokus og ritualets integrerende evne. Som i alle disse workshops omkring kraftlag, arbejder vi kun med tøj på.

Lørdag den 8. April: Conscious kink. Denne workshop er forberedelsen til aftenens Conscious kink playnight. Så hvis du deltager om aftenen, opfordrer vi til at du kommer om dagen også. For vi undersøger sammen de mange lag af kinkverden. Gennem øvelser, meditationer, kropsarbejde kommer du dine egne kinks nærmere. Det bliver en legende dag. Med mange facetter. Og som altid med tøj på. Vi snuser til de mange kink-lag og ud fra hvad vi sammen finder. Rammesætter facilitatorene aftenens øvelser og lege.

Del dette event

bottom of page