top of page

lør. 23. sep.

|

København

Hel dag med Temaet Nydelse og kink

Vi bruger timer på at undersøge, hvad vi i virkeligheden finder nydelse ved. Vi danser lidt med tabuer og undersøger hemmelige drifter. Trækker dem frem i lyset og ser på dem sammen.

Hel dag med Temaet Nydelse og kink
Hel dag med Temaet Nydelse og kink

Tid og sted

23. sep. 2023, 10.00 – 24. sep. 2023, 16.00

København, Shetlandsgade 3, 2300 København, Danmark

Om eventet

Vi bruger timer på at undersøge, hvad vi i virkeligheden finder nydelse ved. Vi danser lidt med tabuer og undersøger hemmelige drifter. Trækker dem frem i lyset og ser på dem sammen. Dagen bliver også en undersøgelse af, hvad der sker i os i nydelsen. Hvordan udvider vi den, så den får endnu mere plads og hvordan inviterer vi andre ind i vores nydelsesfelt, på en vis, så vi bevarer os selv intakt.

Når vi bevæger os i det kinky landskab er det en rejse ind i lag i os selv. Vi undersøger de forskellige lag. Både tankernes dybde og begrænsninger. Følelsernes åbenhed og lukkethed. Samt kødets modtagelighed eller afstandstagen.

Vi gør det hele med tøj på. Uden berøring af private kropsdele. Men med en masse berøring som altid. Det bliver en dag i selvundersøgelsens tegn. Hvor vi vil afdække længsler, slukke skam og frisætte individet i fællesskabet.

Der er ingen forudsætninger for at deltage. Vi arbejder med grænseudvidelser og ikke overskridelser. Men vær beredt på, at lære dig selv bedre at kende.

Dørene åbnes en halv time før, så kom så du når at lande. Vi har snacks til dagen. Medbring et let måltid og en vandflaske. Hav tøj på hvor du kan kravle på gulvet. Men samtidig føler dig lidt lækker.

Prisen for dagen er 450 kr. 400 kr. for personer i økonomisk nød. Der er plads til 20 på dagen og du kan tilmelde dig via dette link: https://hljuhl.safeticket.dk/nydelse

Del dette event

bottom of page