top of page

tirs. 03. okt.

|

København

Hel dag med temaet tilknytning

Vores tilknytning former det vi kan i mødet med den anden. Og os selv, Tilknytning rammesætter de mulighede der er. Og former den modtagelighed. Eller mangel på samme. Der er i vores tre tilknytningslag.

Hel dag med temaet tilknytning
Hel dag med temaet tilknytning

Tid og sted

03. okt. 2023, 10.00 – 07. okt. 2023, 16.00

København, Shetlandsgade 3, 2300 København, Danmark

Om eventet

Vores tilknytning former det vi kan i mødet med den anden. Og os selv, Tilknytning rammesætter de mulighede der er. Og former den modtagelighed. Eller mangel på samme. Der er i vores tre tilknytningslag. Gennem leg, nydelse, berøring, alvor, sårbarhed og kropslag, undersøger vi hvordan vores specifikke tilknytning er udformet. Samt hvordan den spænder ben og skaber tiltrækning.

Processen er at bliver klogere på egne tilknytningslag og også provokere disse en smule, så vi i højere grad bliver Herre i eget hus. Egen tanke, følelse og krop. Det kræver bevidsthed om de prægninger vi har været underlagt i vores tidlige liv. Samt hvilke transgenerationelle mønstre vi bærer på og har adopteret, så de lever i os.

Vi kommer især til at se på, hvordan kærlighedsfeltet lever i os selv. Har vi et kærlighedsfelt, der favner os selv og vores hjerte. Eller rækker det ikke ind i os selv. Kærlighedsfeltet er afgørende for, at vi kan elske os selv og også for vores evne til at modtage den kærlighed vi rent faktisk står over for. Hvis vores kærlighedsfelt er læderet, så tiltrækkes vi af partnere med forbehold. Da dette er tryggere.

Vi arbejder som altid kun med tøj på. Uden berøring af private kropsdele, men ellers med massere af kropskontakt. Workshoppen kræver ingen forudsætninger.

Dørene åbnes en halv time før. Vi har snacks, men tag en let frokost med samt en vandflaske.

Workshoppen koster 450 kr. 400 kr for økonomisk trængte. Tilmelding via dette link: https://hljuhl.safeticket.dk/tilknytning

Del dette event

bottom of page