top of page

lør. 25. mar.

|

Værløse

Det bevidste parforhold weekendkursus

Vi tror på, at der hvor der ikke er udvikling, vil der være afvikling. Vi tror på kunsten ved at gøre sig umage. For ellers sniger utilfredsheden og afstanden ind. Der hvor to, der en gang var smukke sammen. Begynder at føle sig utilstrækkelige og spille skam, skyld og skuffelse ud mod hinanden.

Det bevidste parforhold weekendkursus
Det bevidste parforhold weekendkursus

Tid og sted

25. mar. 2023, 10.00 – 26. mar. 2023, 07.00

Værløse, Kirke Værløsevej 34, 3500 Værløse, Danmark

Om eventet

Vi tror på, at der hvor der ikke er udvikling, vil der være afvikling. Vi tror på kunsten ved at gøre sig umage. For ellers sniger utilfredsheden og afstanden ind. Der hvor to, der en gang var smukke sammen. Begynder at føle sig utilstrækkelige og spille skam, skyld og skuffelse ud mod hinanden. Vi vil gerne invitere ind i konsekvens og ansvarlighed.

Vores erfaring er, at selv de stærkeste parfold kræver bevidsthed. Bevidsthed om de triggerfølelser vi alle rummer. Og som i særdeleshed vil komme til udtryk i vores dybeste kærlighedsforhold. Triggerfølelsen omkring, at føle at man aldrig gør det godt nok. Selv om man gør sit bedste. Følelsen af, ikke at kunne elskes, hvis man viser alt man er. Især de svage og kiksede sider. Gentagne følelser af svigt, fordi gamle svigterfaringer hægter sig op alle de steder de kan. Og i en dagligdag med mange bolde, vil der være et uendeligt antal knager at hænge svigtfølelsen på.

Vi tror på det bevidste parforhold. Der hvor vi kaster lys ind i alle de mørke hjørner, hvor kærligheden ikke tror den kan bo. Alt elske på trods af, alt det vi næsten ikke kan elske. I den anden og os selv. Er det tætteste vi kommer på ubetinget kærlighed mellem to voksne mennesker. Kærlighed er et valg. Det er noget, der skal tages ansvar for. For kærlighed smerter aldrig. Tab af kontakt smerter. Og i sidste ende er kærlighed blot kontakt. Derfor kommer vi til at se på de tilknytningsmønstre vi hver især bær ind i relationen og som kan lave vældig megen larm, på trods af at intentionen er god.

Vi vil gerne invitere ind til en weekend fyldt med øvelser i at skabe kontakt. Vi arbejder med de fem kærlighedssprog og de fem erotiske sprog. Som altid med tøj på og ingen sexuelle akter. Men med masser af berøring, leg, udfordring og vækkelse af eroskraften. Der hvor nydelsen står stærkt i kroppen. Vi arbejder med kraftfuldt ligeværd. Så to lærer at står ligeværdigt. Vi arbejder med hengivelse, med at lære at føre og forføre. Vi arbejder med krop, bevægelse, stemme. Samtaler der åbner. Vi lærer jer at tage ansvaret for jeres fælles rejse, gennem transparens og tydelighed. Vi arbejder med tillid, styrke og sårbarhed.

Weekenden er ikke terapi. For ingen skal fixes eller ændres. Dette er en invitation til en selvudviklingsrejse ind i at skabe et bevidst parforhold, der vokser dag for dag.

Der er plads til 10 par på weekenden. Der vil være fællesøvelser, hvor alle arbejder med alle. Ligesom der kan være simple øvelser med andre end din partner. Alle dybere kropslige øvelser er kun med din partner.

Weekenden løber af stablen den 25.-26. marts fra 10.00-16.00. Dørene åbnes en halv time før. Hav en let frokost med. Der serveres snacks og varme/kolde drikke i løbet af dagen. Hav tøj på, hvor du føler dig lidt lækker og godt tilpas. Samtidig med, at du kan rode rundt på gulvet i det.

Kurset foregår på Kirke Værløsevej 34 i Værløse. Følg skiltene når du kommer.

Du tilmelder dig og din partner ved at maile til psykologklinikken@live.dk samt overføre beløbet til bankkonto 8401 1146549.

Hvis du har spørgsmål, så mail til os og vi vender tilbage. Husk at oplyse begge jeres navne når I melder jer til.

Du kan læse forskellige artikler om tilknytning, sexualitet og udvikling på vores hjemmeside under artikler.

Facilitatorer er Psykolog Anne Soelberg og sexolog Lars Juhl. Sammen har de skabt SoelJuhl.dk. Anne og Lars har sammen en kæmpe viden om, at arbejde med krop og sind, for at opnå større bevidsthed, kontakt, inderlighed og kraft. 

Del dette event

bottom of page