top of page
321077769_1311639919634652_8851540201916460232_n.jpg

ARTIKLER

På denne side findes artikler som er skrevet af Anne Soelberg

Mænds mandemørke og det sårede feminine

Jeg er optaget af mændenes mandemørke. Der hvor deres kollektive sår og traumer ligger. Fordi så mange mænd er ramt.

I min egen rejse som kvinde har jeg i mit kvindemørke mødt angsten for ikke at være god nok... den har revet mig rundt i manegen, med slankekure, overforbrug og sexualisering af min krop. Samt at fokusere på andre, fremfor mig selv.

Mænds mandemørke og det sårede feminine

Bliv i egen buks

Nogle gange tænker jeg, at de der deltager hos mig, måske over tid bliver en kende træt af, at jeg gentager dette mantra igen og igen. Men det er grundstenen, for det jeg tilbyder som tantrafacilitator.  

Måske paradoksalt, da jeg kun arbejder med tøj på. Ingen nøgenhed på min vagt. Af en grund. For mit virke er centreret omkring at transmogriffe sexualdriften på en vis, så den kan komme til udtryk uden at gøre fortræd.

Bliv i egen buks

Droptilstande efter dybe møder og workshops

Droppet der rammer i dagene efter en workshop

Her hos os elsker vi jo tribe-energien. Stedet, hvor vi knytter os ind i fællesskabet på en vis, så al tvivl forstummer og kroppen blot føler sig knyttet til. Den søger vi altid i vores workshops, for der kommer vi ind det sted, hvor kærlighed blot er kontakt. Intet andet.

Droptilstande efter dybe møder og workshops

Det bevidste parforhold

Jeg er optaget af det jeg kalder det bevidste parforhold. Mødet mellem to, der tager de relations traumer alvorligt, som vi alle bærer på. For vi er alle ramt af vores opvækst. Det er normalt.   

Fordi barnet bliver det, dets primære kærlighedsrelationer enten kan elske eller holde ud. Der er en myte om, at alle forældre elsker deres børn. Sandheden er, at nogle gange handler det om at være det, den anden kan holde ud. Fordi kærligheden kan være så betinget, at den er uopnåelig. En illusion.

Det bevidste parforhold
bottom of page