top of page

ons. 16. aug.

|

Shetlandsgade 3, 1 sal

Tredje samling: Dominans, tilskyndelse, underkastelse og hengivenhed

Denne aften vil vi undersøge de instinktlag i os selv og i den anden. Hvad sker der, når man træder ind i det dominerende felt i sig selv? Føles det naturligt og kan man pendulere mellem de forskellige felter eller er man fanget der? Samme med underkastelsen. Er det ens første valg?

Tredje samling: Dominans, tilskyndelse, underkastelse og hengivenhed
Tredje samling: Dominans, tilskyndelse, underkastelse og hengivenhed

Tid og sted

16. aug. 2023, 19.00 – 22.00

Shetlandsgade 3, 1 sal, Shetlandsgade 3, 1 sal, 2300 København, Danmark

Om eventet

Vi er dyr, forklædt som mennesker. Det dyriske aspekt i os, betyder at vi er underlagt en hakkeorden. Et hierarki, der ligger i vores instinktlag og som betyder, at nogle automatisk dominerer det menneskelige felt. Medens andre underkaster sig. Denne aften vil vi undersøge de instinktlag i os selv og i den anden. Hvad sker der, når man træder ind i det dominerende felt i sig selv? Føles det naturligt og kan man pendulere mellem de forskellige felter eller er man fanget der? Samme med underkastelsen. Er det ens første valg? Og hvad vækker den position i en.

Psykisk sundhed er lig med fleksibilitet. I tanke, sind og krop. Vi kommer til at undersøge feltet mellem det tvangsprægede og kontrollerede. Overfor det fleksible og kaotiske. Vi kommer til at skubbe lidt til instinkterne, så den der normalt følger trop, skal lære at fører samme trop. Og den der normalt står forrest, skal lære at knæle. Vi ved, det vil være en aften, hvor vi vil møde indre modstand. Men det er der udviklingen bor. For i alle livets forhold, vil vi have instinktlagene med som medspillere. Eller modspillere. Og des mere vi kender vores lag. Des flere facetter vi har på vores palet, des mere kan vi folde livet ud. Med bevidsthed. Der træder tilskyndelsen ind. For vi kan ville noget. Med den anden og os selv.

Målet er at øve hengivelse ind i de forskellige lag, så vi kan give efter, der hvor det er på sin plads. Og tage kampen op, der hvor det er formålstjenesteligt. Vi trækker denne aften stærkt på eroskraften, så vi leger med polariteten mellem dominans og underkastelse.

Vi arbejder kun med tøj på, på tværs af køn og har altid fokus på etiske rammer. Du kan læse om vores etiske rammer på soeljuhl(.dk) – uden parenteser.

Der er plads til 20 på aftenen. Denne koster 250 kr., dog 200 kr., hvis du er i økonomisk nød. Billetten kan refunderes op til to dage før workshoppen.

Tredje samling starter kl. 19.00, hvor dørene åbnes en halv time før. Medbring gerne yogamåtte og pude/tæppe. Det er vigtigt at du har tøj på du kan bevæge dig i. Samt en vandflaske. For det bliver en varm aften.

Tilmeldingslink: https://hljuhl.safeticket.dk/90330/Dominans_tilskyndelse_underkastelse_og_hengivenhed

Del dette event

bottom of page